Kontakt

Dragi posetioci,
možete se zakazati:

1. Telefonom:
fiksni: 021/6360-825 (radnim danom od 13.30 do 19 h)
mobilni: 063/772-66-75 ili 060 36 18 107 (SMS)

3. Mailom: office@respecta.co.rs
Molimo vas da unesete ime, prezime, željeni termin i broj mobilnog ili ma kog drugog telefona na koji vas možemo dobiti.

Molimo da unesete tačne podatke, da bi imali validne podatke za našu evidenciju; neće biti vidljivi nikom drugom osim nama.

Ako želite da otkažete termin, pošaljite SMS na 063/772-66-75 ili 060 36 18 107.

Podaci o zakazivanju se ažuriraju svakog radnog dana u 19.30.

Na OVOJ stranici možete postavljati pitanja.

Hvala :).

telephone
Ilustracija: neoneocon.com

6 thoughts on “Kontakt”

 1. Radio sam pre osam meseci krunice metal -keramika na obe vilice,imao sam nepravilan zagrizaj malo sam ga korigovao,medjutim nakon mesec dana pojavio se problem sa upalom desni,javio sam se ponovo i imao sam tretman sa laserom ,laicki receno mislim da mi je doktor malo sekao desni,problem sa upalom je prestao ali samo dva meseca,nakon toga opet se pojavio.Hteo bih da vas pitam za vase misljenje sta vi mislite da je u pitanju i kako da resim taj problem.Hvala unapred.

  P.S.Ne zivim u Srbiji ali dolazim cesto na odmor u Novi Sad.

  1. Poštovanje,
   Mi smo se čuli I preko telefona ali evo I ovde da Vam napišem nešto. Nakon stavljanja mostova I krunica dešava se da dodje do upale desni jer je potrebna malo detaljnija higijena nego ranije. Dobro bi bilo koristiti meku četkicu, interdentalne četkice, ponekad I neku tečnost za ispiranje usta, jer se hrana lakše zadržava ispod krunica I stvara upale desni. Sve u svemu, Vi se javite kad nam dodjete pa da I uživo vidimo šta se tu dešava I da, ja se nadam, rešimo Vaš problem.
   Veliki pozdrav!

 2. Pre tačno 50 dana, radio sam most na donjoj vilici levo, od 4. do 8. Tri zuba su brušena i dva su mostovi, sve urađeno u jednom delu, metal keramika. Posle drugog brusenja da bi se most lepo uklopio i legao osetio sam početak bolova na sva tri zuba, i odmah posle toga most je stavljen i zacementiran. Od tada počinje pakao i veliki bolovi, pogotovo nocu. Prijavio sam to stomatologu, ali je receno da je to normalno u narednih 15 do 30 dana. Posto sam prelezao Covid u medjuvremenu i posle tih 30 dana bol i dalje postoji i jos traje. Sada je 50 ti dan i na moje insistiranje urađeno je snimanje svih zuba ponovo i odlazak kod stomatologa. Svi zubi su ekstra zdravi i bez ikakvih problema, nema nikakvih procesa ispod mosta na dodir i vazduh nista ne boli i stomatolog je u čudu, sta je problem. Ali mene u toku dana i dalje bole sva tri zuba ispod mosta. Ako postoji rešenje molim za savet, a i Novi Sad nije daleko, dosao bih kod Vas da se ova agonija resi na pravi nacin. Pozdrav od Milosa iz Obrenovca i hvala unapred na odgovoru.

  1. Poštovanje,
   na žalost, sigurna sam da je na nekom (ili više) zuba nosača otvoren živac i na to cementiran most.

   Ovde postoje samo dve opcije: ili privremena mera (da se pokuša lečenje kroz postojeći most), ili da se (na žalost) nov most iseče i skine, zubi izleče i radi novi.

   Na žalost, ovo sam videla bezbroj puta u ovih 32 g staža; neka blaga osetljivost zuba nije problem – ali noćni bol je tipičan za ovo što rekoh, pri čemu snimak neće pokazati ništa.

   Nije problem da dođete (možete se zakazati na 021 6360 825 ili SMS na 063 772 66 75), a možda mogu da vam preporučim nekog kolegu iz Beograda (ako vam je lakše).

   Srdačan pozdrav,
   Tomasović dr Borislava.

   1. Pozdrav.Beba 6 meseci ima donje i gornje jedinice,kao i donje i gornje dvojke.Mislim da ce i donje dvojke uskoro.Da nije prerano?Hvala

    1. Dobro veče želim,
     molila bih da još jednom pažljivo pročitate tekst.
     Najlepše hvala i pozdrav.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.